is een dienst van Notarian

Hoe werkt Vennootschap Onder Firma?

hoe werkt vennootschap onder firma

Hoe werkt dat?

De site is bijzonder eenvoudig. Je vindt hier alle gratis informatie die je nodig hebt. Voor als je een VOF wil oprichten, wijzigen of opheffen. In enkele stappen bereid je zelf een officieel document voor.

Via de site kun je eenvoudig zelf contracten maken.

De vragen

Je moet alle vragen beantwoorden. De vragen zijn eenvoudig voor iedereen te beantwoorden. De vragen zijn interactief, ze reageren dus op elkaar. Soms moet je even iets opzoeken of nog bespreken. Niets aan de hand. Je tot dan toe ingevoerde gegevens worden bewaard en kun je later weer opvragen. De software verwerkt uiteindelijk de antwoorden in een contract. Het is bijzonder intelligente software. Met enkele vragen kan een complex en perfect contract opgesteld worden.

Betalen doe je veilig online

Je betaalt pas helemaal aan het einde. Als je alles hebt ingevuld moet je betalen. Je krijgt direct na je betaling het opgestelde document. De betalingen lopen via een van de grootste betaalproviders van Nederland, namelijk Mollie. Daardoor weet je zeker dat je veilig betaalt. Deze site is in eigendom van BV Notarian, die naam vind je dus op de factuur.

Hoe werkt het als je ontevreden bent?

Eigenlijk hebben we dat nog nooit meegemaakt. Maar stel dat je ontevreden bent over het contract. In dat geval neem je contact met ons op. Wij kijken wat we voor je kunnen doen. Ben je echt ontevreden dan krijg je natuurlijk je geld terug. Want om eerlijk te zijn, wij willen alleen maar tevreden klanten.

Voor de adviseur

Ben jij adviseur voor kleine bedrijven? Ook jij kan gebruik maken van onze website. Je kan de gegevens invullen van je klanten. Zo stel je voor hun eenvoudig een VOF-contract op.

is een dienst van Notarian

0
Je winkelwagen