is een dienst van Notarian

Over ons in 1 pagina

Wat is Vennootschaponderfirma.nl?

Over ons

Vennootschaponderfirma.nl is één van een reeks websites die is gemaakt door BV Notarian. Wij ondersteunen mensen die iets juridisch willen doen. Notarian wil het recht toegankelijk maken.

DoeHetZelfNotaris

Bijvoorbeeld DoeHetZelfNotaris is de grootste online notariële dienstverlener van Nederland. Dagelijks maken tientallen mensen een akte op de site. Op de website verenigingen.nl en stichting.nl vind je alle informatie over die organisatievorm. Natuurlijk kun je die oprichten of wijzigen. In die reeks past dus ook vennootschaponderfirma.nl

Het dagelijkse management is in handen van mr. Pablo van Klinken, die je alles kan vragen over ons.

Duidelijke prijzen

Wij streven naar lage prijzen. Maar vooral willen we dat prijzen duidelijk en helder vooraf zijn. Dus geen verassingen met extra kosten achteraf. Daarom publiceren wij onze tarieven in een vaste prijslijst. De prijs die je ziet blijkt dus niet achteraf veel hoger te zijn of alleen maar te gelden voor abonnees.

Duidelijke taal

Het document dat jij bij ons maakt kun je ook zelf begrijpen als je die doorleest. De documenten zijn in duidelijke taal geschreven. Alles wat wij schrijven is opgesteld in begrijpelijk Nederlands. Dat is niet hetzelfde als simpele taal. Het blijft een juridische tekst. De tekst is zorgvuldig opgesteld. Het is een misverstand dat een juridische tekst altijd in onbegrijpelijk ouderwets Nederlands zou moeten zijn opgeschreven. Wij geloven in onze missie. Jij kunt veel meer juridisch zelf doen. Daarbij hoort dus ook dat je zelf kunt begrijpen wat je regelt.

Heb je nog vragen over de inhoud? Stel ze aan ons. Ook als er onderdelen van een opgesteld contract niet duidelijk zijn.

Gender

In de samenleving zijn steeds meer mensen die er geen prijs op stellen om expliciet als man of vrouw aangeschreven te worden. Soms veranderen mensen ook hun geslacht of laten een X opnemen. Juridisch zijn hier nog enkele beperkingen. Voor de documenten die wij opstellen maakt het helemaal niet uit wat je geslacht is. Dat wil zeggen dat op de site, in de communicatie en de juridische documenten het gebruik van genderspecificaties zoveel mogelijk is terug gebracht. Dat gaat verder dan het oplossen van verwijzingen van de soort: “de bestuurder van de vennootschap” altijd een “hij” noemen.

Compliment of klacht over ons?

Wij hopen dat je een goede ervaring hebt met ons. Als dat zo is en je wilt een compliment daarover kwijt, heel graag. Denk er wel bij na dat je recensie (deels) openbaar is en bovendien er voor eeuwig staat. Heb je dus een aanvullende vraag, gebruik daar dan geen recensie voor. Plaats ook geen gegevens die privacygevoelig zijn. Dat geldt ook voor de recensie die je schrijft op uitnodiging na de afname van een contract of ander document.

Klachten over ons kun je bij mij kwijt. Ik ben mr. Pablo van Klinken en directeur van Notarian. Ik zal er persoonlijk op toezien dat je klacht goed afgehandeld wordt. Zet liever geen klachten online. Soms gaat er iets mis, wij lossen dat graag op. Ga ervan uit dat wij van goede wil zijn en juist willen dat jij tevreden bent.

Advertenties

Een deel van de advertenties op de site zijn geplaatst door Google. Dat bedrijf bepaalt welke advertenties jij ziet op basis van eerder zoekgedrag. Wij hebben een lijst van adverteerders die we niet op onze site(s) willen. Dat zijn advertenties voor gokken, geweld, games en sex. Zijn er advertenties waar jij je aan stoort en die je op onze site zag? Laat het ons dan even weten. Wij kunnen dan bekijken of we ze aan de lijst kunnen toevoegen.

Wil je zelf diensten aanbieden aan onze bezoekers? Dat kan ook, bij voorkeur via een bestaand affiliateprogramma. Wij zijn bij diverse platforms aangesloten.

is een dienst van Notarian

0
Je winkelwagen